Cine este Isus?

Întrebările pe care ni le punem despre Dumnezeu sunt nesfârșite. „Este Dumnezeu real?”, „Ceea ce citim despre El este un mit sau e adevărat?” sau „Este Dumnezeu interesat de viața mea?” sunt doar câteva întrebări din lista noastră.
Biblia nu răspunde la toate întrebările pe care noi le avem despre Dumnezeu, mai degrabă adaugă întrebări suplimentare, dar există o întrebare la care Biblia răspunde prompt: „Cine este Isus?”
Isus este Salvatorul lumii. Dumnezeu a știut că omul nu se poate ajuta singur, deci L-a oferit pe Isus ca singura cale de întoarcere a omului spre Dumnezeu.
Isus este un nume mai presus de orice alt nume. El este Cel ce liniștește furtuna, Cel care face minuni, Cel venit din ceruri și, mai mult de atât, este Prietenul adevărat căruia îi pasă de noi, îi pasă de circumstanțele prin care trecem și este mereu cu noi, gata să ne ajute, să ne susțină, să ne fie aproape.

Îi pasă lui Isus de tine?

O altă întrebare pe care ne-o punem deseori este: „Lui Isus chiar îi pasă de mine?”
Răspunsul este „Categoric, da.”
De multe ori nu suntem vrednici de dragostea lui Dumnezeu datorită trecutului nostru, datorită defectelor și eșecurilor din viața noastră.
Doar prin Isus putem să fim liberi de păcatele noastre, doar El poate să ridice rușinea din viețile noastre și să ne facă vrednici de a primi dragostea Tatălui.
Tot ce trebuie să facem este să îl căutăm pe Isus, iar El ne va primi cu brațele deschise.

Noi, ca biserică a lui Dumnezeu, pasionați de Cuvântului Lui, dedicați pentru lucrarea Lui și cu o inimă asemenea Lui, dorim să te invităm să simți și tu prezența, pacea și bunătatea pe care Dumnezeu ți-o poate oferi și ție. Suntem deplin încredințați că aici vei găsi odihnă pentru sufletul tău, un loc de refugiu atunci când te simți copleșit de probleme, o oază de speranță când încercările vieții te împresoară.